Ons Team
Geert, Therese en Grid vormen samen Circus Margriet! We stellen ze graag aan je voor!


Our Team
image-280844-g_en_t.jpg
Therese S√łnsteby Johansen
Therese is de Noorse circusdame uit het gezelschap. Ze smelt weg als de temperatuur boven de 15 graden komt! Ze zet een circustent zonder problemen op haar eentje recht, maar voor de show laat ze Geert altijd helpen.  Therese leerde de knepen van het vak kennen in een echt circus in Noorwegen. Ze kwam naar Brussel om circusdocent te worden.  Ze kan je dus zonder problemen alle trucjes van het circus uitleggen.
image-280484-just_geert21.jpg
Geert Van Echelpoel
Geert is de circusdirecteur en clown van het gezelschap. Hij is absoluut geen krak in administratie, vraag dat maar eens aan onze boekhoudster! liever speelt hij clown in een echte circustent. Hij denkt van zichzelf nog steeds dat hij ook acrobaat is. Gezien zijn leeftijd denkt hij al hardop over een circusshow met rollators of krukken. Maar zet hem op een eenwieler en het kind in hem komt los. Wist je dat hij eenwielerbasket nog steeds opgeeft als zijn favoriete sport? Geert is trouwens de enige echte kleinzoon van de enige echte Margriet!
image-280849-grid3.jpg
Grid Bertiau
Grid is de muzikante van ons circus. ze speelt het liefst op haar accordeon, maar eigenlijk kan ze veel meer dan dat.  Soms kan ze de volgorde van de show zelf niet meer volgen als Geert weer eens plots alles omgooit. Mar ze verliest er nooit haar goed humeur bij. Zelfs als de show in complete chaos verandert, blijft ze lachen. Haar dikste vriendjes zijn haar twee woefies, die ze liefst altijd mee pakt. 2 zachte bruine knuffelberen van honden!